Sahlin vill inte debattera med Reinfeldt!

Fredrik Reinfekdt är irriterad över att Mona Sahlin inte vill debatera med honom i riksdagen. Det är nämligen i riksdagen som regeringsparti och opposition ska debattera. Kan det bero på att Mona Sahlin inte har någon politik – och har man ingen politik att debattera om är det naturligtvis svårt att debattera. 

Eller är det så enkelt att Mona Sahlin är rädd att möta statsministern i en debatt i riksdagen och tvingas avslöja det som alla redan vet, nämligen att hon inte har någon politik, inget att debattera om. ”Klinisk ren” från politik skulle väl Östros på känt manér kalla hennes politik om det inte var så att vi pratar om hans chef

Under tiden skickar hon fram Thomas Bodström som kallar statsministern för en svensk Robert Mugabe. Eller SSU som har smakfullheten att hylla terrorismen när man lämnar över rosor till de som eventuellt har förgiftat 145 personer i en matservering med en dödlig bakterie. Fina representanter för partiet. 

Den enda som man inte hör i debatten är den gamla kommunisten Ulvskog, Socialdemokraternas partisekreterare. Men hon har inte tid, hon sitter på arbetsförmedlingen och söker jobb, hon ska ju få sparken vid kongressen 2009. Undra om hon skriver ”Bagdad Bob” på frågan vad hon gjort tidigare.

Nu väntar Sveriges folk på vad oppostionsledaren Mona Sahlin har att säga till befolkningen, eller hon kanske inte har nå´t att säga. Eller hon kanske inte vågar.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: