SSU och Bodström sätter nivån på politiken!

145 personer blev matförgiftade i Svenskt Näringslivs restaurant. Den ovanliga bakterien Shigella bar ansvaret för förgiftningen. En bakterie som i värsta fall kan leda till döden.En internetsida har tagit på sig ansvaret.

SSU:s ledning tyckte det var en alldeles förträfflig händelse, trodde alltså inte det var en slump och gick i ett pressmeddelande ut med löftet om en bukett rosor till den eller dom som tog på sig ansvaret. Man hyllade terrorismen, för att sätta saken på sin spets. Internetsidan som tagit på sig ansvaret svarade upp på löftet från SSU.

Mona Sahlin gick ut i Aftonbladet och tyckte, först efter en fråga från tidningen att SSU:s tilltag ”var fruktansvärt”.

Thomas Bodström kommenterade FRA-upplösningen med att jämföra statsministern med Robert Mugabe i Zimbabwe. Där lyckades Bodström sänka nivån på Socialdemokraternas FRA-kritik till den sandlådenivå som man inom Socialdemokratin kan debattera på. Mona Sahlin fick frågan om hon stod bakom Bodströms kritik, något som hon efter viss tvekan inte gjorde.

Mona Sahlins inlägg tidigare om att det skulle krävas brottsmisstanke för signalspaningsuppdrag visar dessutom enbart på Sahlins brist på kunskap om vad underrättelsetjänst och i  och för sig också säkerhetspolitik handlar om.

SSU, tillsammans med Thomas Bodström har gett vänsterns politik ett ansikte. Ett ansikte bestående av brist på empati, okunnighet och politisk vilja till saklig debatt. Är det dem vi ska anförtro våra familjers säkerhet vid ett eventuellt maktövertagande 2010?

Ett svar to “SSU och Bodström sätter nivån på politiken!”

  1. Rick Falkvinge (pp) » Analys: Camilla Lindberg verkar blivit grundlurad Says:

    […] om FRA nyligen (data från knuff.se): ProjektPåRiktigt | Baccus´ blog | Motbilder | Mina Moderata Karameller | Dumheterna | Arvidfalk.se | Jens O. | Rick Falkvinge (pp) […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: