FRA-lagen igen!

Björklund i Folkpartiet är en smula kritisk mot Alliansens handläggning av FRA-frågan. Han tycker att man borde lyssnat tidigare på kritikerna. Det tycker jag också. Däremot ska han inte vara kritisk till att FRA-lagen kom till stånd, vilket han heller inte är. Nu väntar vi bara på att tilläggen ska läggas till. Lagen  behövs i ett våldsamt samhälle – för säkerhets skull.

Att Mona Sahlin ska ”riva upp” lagen tror jag inte på. Hon har ljugit tidigare, och ljuger den här gången också. Maria Wetterstrand är väl mest intresserad av att montera ner Miljöpartiet så hon har väl också fullt. Nej, när den dagen kommer 2011 har de nog annat att göra än att ”riva upp” FRA-lagen.

Vad Alliansen ska börja med nu är att gå igenom polisens och säkerhetspolisens möjlighet, eller brist på möjlighet att sköta sitt jobb när det gäller spaning på individer som vi kanske inte vill ha här i landet. Och då menar jag inte pirapartister och fildelare. Där litar jag faktiskt på att justitieministern (inte Bodström alltså) löser den frågan på ett seriöst sätt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: