Sprickan i vänsterblocket fördjupas!

Återigen har Socialdemokraterna och Miljöpartiet gått bakom ryggen på Vänsterpartiet. Man har lurat Lars Ohly rakt in i väggen. Jag tyckte nästan synd om den stackars vänsterpartisten som fick stå längst bak i lokalen när Östros’ bjöd in pressen för att presentera sitt förslag. Fast i och för sig var hon säkert tacksam att över huvud taget bli inbjuden till presskonferensen.

Hur ska samarbetet på vänsterkanten fungera i en eventuell regeringssituation, när man inte ens kan hålla sams och komma överens i början av valkampanjen, som man väl ska kalla de utspel som nu för tiden presenteras från olika håll.

Jag blir lite orolig och är rädd att ett vänsteralternativ, jämfört med Alliansen  kan bli ett mycket svagt regeringsalternativ med tanke på att man inte ens kan hålla ihop två år innan valet. Hur ska det då gå om vänsterkartellen vinner valet 2010. Och hur ska det då gå om det börjar blåsa snålt i världen.

Om Mona Sahlin, Maria Wetterstrand och Lars Ohly ska ta hand om Sverige efter 2010 års val gäller det kanske att boka upp en flyttbil till hösten 2010 och planera att flytta närmare norska gränsen, för familjens säkerhet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: