Jag gör vad jag vill, sa Thomas Bodström!

I samband med att Mona Sahlin utnämnde Thomas Bodström till justitieminister i den regering som hon redan har bildat, två år innan valet fick den käre Thomas också en uppmaning från sin chef.

”Gör vad du vill, men var beredd på att bli justitieminister”, sa Mona till Thomas. Och han tog henne på orden och sitter nu och skriver på inte mindre än två nya romaner som kommer att ges ut innan valet 2010. Att den som han redan givit ut fått mycket dålig kritik hindrar inte en produktiv riksdagsman, författare m.m.

Thomas har tills nu haft inte mindre än fyra heltidsjobb. Han är riksdagsman, advokat, egen företagare,  författare, ordförande i justitieutskottet och nu alltså även justitieminister. Hans smala lycka är att riksdagen har försett honom med sekreterare.

Hur hinner han? Ja, uppenbarligen har han mycket bra kondition som gammal fotbollsspelare, en sekreterare betald av skattebetalarna och därför hinner han också med att springa, skrattande, till banken och hämta ut en hel del, av skattebetalarna surt förvärvade skattepengar som går direkt ner i Herr Bodströms stora fickor. Thomas Bodström – socialdemokraternas egen lilla ekorre.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: