Piratpartiet uppmanar till stöld!

Återigen poppar ett antal omoraliska lagbrytare upp med hanvisning till att det är deras rätt att stjäla andras material. Så sätt dubbla lås på era hem och glöm inte att låsa in era tillhörigheter. Ett antal tjuvar i form av piratpartister är lösa på sta’n . Ledda av Rickard Falkvinge och Christian Engström.

Hur kan ni, Rickard Falkvinge och Christian Engström uppmana till tjuvnadsbrott. Det är precis det ni gör när ni anser att det är era medlemmars fulla rätt att stjäla andras material. Ni anser att eftersom det finns på nätet är det fritt fram. Hur Ni kunnat komma fram till den korkade slutsatsen är förbluffande. Och hur kan era medlemmar, som i flera fall borde ha gått i skolan och åtminstone vid något tillfälle lärt sig vad moral och etik är, gå på sådan helt imbecill påverkan från dig Rickard Falkvinge och dig Christian Engström.

Baccus Blog välkomnar all medverkan från regeringen som gör det möjligt att sätta stopp för de tjuvnadsbrott som uppenbarligen varje dag äger rum på nätet. I namn av att allt som finns på nätet är fritt att stjäla. Ett så fullständigt korkat sätt att resonera, något som också sätter sin stämpel på sina utövare, Rickard Falkvinge och Christian Engström inräknade.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: