Sahlin tycker att svenska pensionärer ska köpa Volvo och Saab!

Nu har Mona Sahlin, socialdemokraternas partiordförande kommit med ett nytt förslag hur krisen för den svenska fordonsindustrin ska lösas.

Hur tänker hon. Jo, genom att ta pengar från AP-fonderna och med hjälp av dessa köpa Volvo och SAAB från Ford, respektive GM.

Att det inte är tillåtet att ta de svenska pensionspengarna till den här typen av ekonomiska riskaffärer bekymrar inte Mona Sahlin. Hon har ju dessutom vid tidigare tillfällen i sin politiska karriär visat prov på stort ekonomiskt ansvarstagande.

På Baccus’ Blog tänker vi givetvis speciellt på hennes otaliga krav från Kronofogden, obetalda felparkeringar, obetalda daghemsavgifter, TV-avgifter samt de gånger då hon nyttjat regeringens kreditkort för eget, privat bruk. Till hennes heder kommer visserligen hennes omtalade sparsamhet genom att hon betalade hemhjälpen svart och på det viset höll ner de privata kostnaderna genom att inte skatta.

Att Mona Sahlin tycker att de svenska medborgarna ska riskera sina pensioner för ett riskprojekt av det här slaget gör inte att förtroendet för henne ökar hos Baccus’ Blog,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: