Är de sams nu?

Ja, det återstår att se. Kroppspråket mellan Peter Eriksson, Maria Wetterstrand och Lars Ohly talade inte för den saken.

Mona Sahlin var enbart intresserad av att utnämna ministerposter, dvs hon var mest noga med att tala om att det var hon som skulle bli statsminister 2010.

Klart besked från den röd/gröna sörjan. Men är det en avgörande fråga för väljarna 2010? Mona Sahlin tycks tänka så, Baccus’ Blog är lite mer tveksam. Som väljare vill man nog ha svar på vilken politik som ska styra min vardag, inte enbart vem som ska styra den.

Njaa, vi får nog vänta ett tag till innan vi kan svara på om de är sams.

En fråga däremot som Baccus’ Blog ställer sig är varför Socialdemokraterna tillsatte flera samrådsgrupper när man nu ändå ska tillsätta arbetsgrupper med s+mp+v som ska utforma s-politiken i framtiden.

Och för hur länge.

När Mona Sahlin presenterade samarbetet mellan s och mp talade man om ett samarbete fram till 2020. Nu pratar man om ett samarbete fram till och med valdagen 2010.

Som väljare vill man nog ha längre framtidsperspektiv än så att ta ställning till.  Men vem vet, de kanske blir sams innan valet.

För en sak är klar, ska man se till kroppsspråket är de inte sams än, även om de sa de så igår.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: