Samma regler, Falkvinge?

I ett inlägg 21 december skriver Rick Falkvinge att man som piratpartist strävar efter att samma regler ska gälla på internet som utanför. In Real Life som han säger.

Men Falkvinge påstår att stöld av upphovsmannaskyddat material på nätet är ok. Men om det ska vara ok att stjäla saker på nätet, vad säger det om Falkvinges moral om det ska gälla samma regler utanför nätet?

Det som Baccus’ Blog tycker är fel och faktiskt direkt otrevligt är Falkvinges rekrytering av unga människor till hans diskutabla affärsverksamhet.

Annonser

4 svar to “Samma regler, Falkvinge?”

 1. Slösurfare Says:

  Hej Baccus!

  Vilken affärsverksamhet avses när du skriver ”Falkvinges rekrytering av unga människor till hans diskutabla affärsverksamhet.”?

 2. Piratpartiet talar med kluven tunga | Guldkalv Says:

  […] Fler om samma ämne: Ronge, Laakso, axbom, Fritänk, inslag.se, Sidvind, Baccus […]

 3. Bettleri och tiggeri undanbedes « SAIGONS DÖDA ROS Says:

  […] Bloggat: Säfflemannen, CappuccinoSocialisten, Gester..med ord, Grandmaster Peder, Ronge, Laakso, axbom, Fritänk, inslag.se, Sidvind och Baccus. […]

 4. Ludophile Says:

  Stöld och spridning av kopierat material är två helt olika saker och regleras av två helt olika delar av brottsbalken. Ska du debattera ämnet kan det vara bra att veta en så grundläggande sak.

  Snatteri kostar samhället miljardbelopp varje år. Ska vi införa undantagstillstånd och ha beväpnad personal på Konsum för att komma tillrätta med det? Om inte, varför inte? Det är nämligen precis den utvecklingen – fast på nätet – som Falkvinge och andra vänder sig mot.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: