Paniken sprider sig på Aftonbladets ledarredaktion!

Nu skriver Aftonbladet, och bjuder in Per Nuder med flera att ”hjälpa” Sahlin. Aftonbladet tvivlar tydligen på att Mona Sahlin kommer att klara jobbet som partiledare.

Att föreslå Per Nuder som den räddande ängel som ska hjälpa in Mona Sahlin i Rosenbad 2010 är däremot ingen bra idé. Det visar bara på den desperation som Aftonbladets ledarskribenter känner inför tanken att Mona Sahlin, tillsamman med två språkrör – som direkt efter valet 2010 kommer att få sparken som språkrör – och kommunisten Lars Ohly ska försöka ta över regeringsmakten.

Att föreslå Per Nuder, som förutom att han för inte så länge sedan fått sparken av Mona Sahlin, dessutom skrivit en bok där han tar heder och ära av henne visar inte direkt prov på politisk klarsynthet hos Aftonbladets ledarskribent.

Baccus’ Blog tycker att Aftonbladets ledarskribent ska fortsätta att skriva om det som han/hon tidigare har skrivit om, Kanske det var om Stjärnorna på slottet, senaste skandalen i Idol-programmet eller något annat kulturellt evenemang som intresserar läsarna.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: