Socialdemokraterna visar upp sitt riktiga jag!

Mona Sahlin, som så eftertryckligt försökt få svenska folket att tro på att hon ska ta ekonomiskt ansvar för Sveriges ekonomi vid en eventuell valseger 2010, har fått problem med sin PR. Röran i vänsterblocket fortsätter att roa och oroa.

Tunga socialdemokrater visar nu upp sitt rätta ansikte och kräver att man ska släppa på den ekonomiska ansvarsfrågan och köra ekonomin i botten som man gjort tidigare.

Socialdemokraterna tittar väl lite snett på de lador som Anders Borg, så skickligt och ansvarsfullt fyllt med ekonomiska resurser. Resurser som han, och de övriga i Alliansen med förnuft nu kan använda i svåra tider. Det kliar i fingrarna på socialdemokrater, miljöpartister och vänsterpartister.

Att Lars Ohly jublar är inget att förundra sig över, det här har han tyckt ända sedan han debatterade ekonomi senast. Han vill ju höja skatten för låginkomsttagare.

Även Maria Wetterstrand och Peter Eriksson kommer att kräva detsamma, med tanke på Miljöpartiets tidigare krav på friår, medborgarlön och annat grönt lull lull som de lyckats torgföra tidigare. Undrar vad det blir för miljökämpar som tar över när Maria och Peter får avsked som språkrör, ett år efter valet. Kanske de som ville att de skulle få tillstånd att köra bil i kollektivfilen i Stockholm som var ett av Miljöpartiets förslag för några år sedan. Höja bensinskatten med minst 2 kronor och se till att Fortums direktörer kan lyfta ännu större bonusar med hjälp av dyrare elcertifikat, det vet vi redan att de två ministrarna in spe vill..

Vid en vänsterregering efter valet 2010 kan vårdbiträdet i Helsingborg, med en månadslön på 17.000 vänta sig en rejäl skattehöjning enligt Lars Ohlys och de övriga vänsteragitatorernas förslag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: