Socialdemokrater i dåligt sällskap!

Baccus’ Blog kan inte heller idag underlåta att kommentera några av socialdemokraternas företrädare. Att Mona Sahlin, tillsammans med Jan Eliasson och Wanja Lundby-Wedin stod tillsammans med Hamas- och Hezbollah-anhängare under helgens demonstrationer i samband med oroligheterna i mellanöstern har Baccus’  Blog skrivit om tidigare. Att det fanns några nazistsympatier tillsammans med företrädarna för vårt största politiska parti nämnde jag inte, då jag trodde det var en tillfällighet.

Nu visar det sig att även Lars Stjernkvist, den förre partisekreteraren uppträdde på samma scen, men på en annan plats, nämligen Norrköping. Även där tillsammans med nazist- Hezbollah- och Hamasflaggor. Han försöker förklarar sin närvaro bland dessa terroristsymboler att det bara var en tillfällighet.

Socialdemokratiska partisstyrelsens medlem Luciano Astudillo förkom även han på bild, i Malmö tillsammans med dessa flaggor och dessutom med en bild av terroristledaren Hassan Nasrallahs porträtt.

Är detta någon medveten politik från Socialdemokraternas sida bör nog Mona Sahlin tillsammans med Lars Ohly (som naturligtvis jublar över stödet), Maria Wetterstrand och Peter Eriksson i god tid innan  valet berätta detta för väljarna.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: