Dags att bränna flaggor, Mona Sahlin?

Nu börjar resultatet av den katastrof som drabbat Gaza-invånarna så sakteliga visa sig. Skadade och lemlästade barn, barn som för omvärlden talar om den fasa som de tvingats uppleva under krisen. Samtidigt ser vi på bilderna från Gaza, Hamas-män med på gatorna. Hamas är en terrororganisation, glöm aldrig det. Så här skriver SVT:s Text-TV idag:

EU-kommissionär: Hamas ansvar är stort

EU:s biståndskommissionär Louis Michel sade vid ett besök i Gazaremsan i dag att Hamas har ett ”överväldigande ansvar” för kriget där.

-Jag säger avsiktligt det här – Hamas är en terroristorganisation och måste fördömas som en sådan” sade Micel till journalister i Jabaliyya i norra delen av Gaca.

-Folkopinionen är trött på att se att vi betalar om och om igen – vare sig det handlar om EU-kommissionen eller de stora biståndsgivarna – för infrastruktur som sytematiskt förstörs, sade Michel.

För en tid sedan skrev Baccus’ Blog, och kritiserade Mona Sahlin som tillsammans med Wanja Lundby-Wedin och Jan Eliasson bevistade en demonstration i Stockholm med tillhörande nazistflaggor, Hamasflaggor, Hezbollah-flaggor, flaggbränning av den israeliska flaggan, fördömanden och hatfulla rop på hämnd riktat mot israeliska liv och egendom.

Detta gjorde hon tillsammans med andra representater för den rödgröna oppositionen också i andra delar av landet, Malmö och Norrköping exempelvis.

Nu Mona, Wanja och Jan – nu är en bräcklig vapenvila inledd och som enbart kan brytas av Hamas.  Ska ni ut och bränna fler flaggor, passa då på att bränna några Hamas-flaggor så vi får se en seriös och neutral tolkning av världsläget.

Lars Ohly, den gamle kommunisten kommer väl som vanligt att spotta ut sina hatiska slagord i vårt demokratiska parlament, som han gjorde i en debatt för en tid sedan. Som en riktig och äkta kommunist.

Baccus’ Blog har också skrivit att vi ser fram mot en oberoende undersökning av eventuell förekomst krigsbrott, den utredningen är igång och Baccus’ Blog ser fram mot en presentation av utredningen, oavsett vad som står där. Till skillnad kanske mot Mona, Wanja, Jan och Lars.  

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: