Antisemitism och främlingsfientlighet inom den rödgröna oppositionen!

Opinionsläget för regeringen har förbättrats. Och den rödgröna oppositionens dementipennor börjar glöda. Hur vända detta, jo genom att misstänkligöra motståndarna/regeringen.

Man säger: en röst på Reinfeldt är en röst på Jimmie Åkesson, Sverigedemokraternas partiledare. En av de som driver den tesen är för övrigt Stig-Björn Ljunggren, socialdemokrat som dessutom kallar sig statsvetare.

Men vad är det som säger det. Av tidigare redovisad statistik har det visat sig att Sverigedemokraternas framgång beror på att de värvat röster från Socialdemokraterna. Är det s-väljare som stöder Sverigedemokraterna och varför det? Beror det på att socialdemokrater känner igen sig i den sverigedemokratiska argumentationen. Kan det, Stig-Björn Ljunggren med flera vara så att de kan vara vågmästare i ett eventuellt rödgrönt regeringsalternativ.

Det är ett troligare scenario med tanke på att de flesta sverigedemokrater värvats från socialdemokrater och att de också därför är större i Skåne än någon annanstans i kandet. För var har vi haft störst främligsfientlighet. Malmö och Landskrona.

Istället för att ”promota” tanken på att Sverigedemokraterna ska bli vågmästare till fördel Alliansen, kanske Stig-Björn Ljunggren och hans övriga kamrater ska vara mer vaksamma därför att vågmästar-rollen istället kommer att få en rödgrön färg.

Den gamle kommunisten Lars Ohlys hatfyllda och antisemitiska angrepp på Israel i vårt demokratiska parlament, eller Mona Sahlins demonstration med flaggspel från terrorister tillsammans med hatfyllda rop på att ”krossa Israel”. Detta tillsammans med den förre partisekreteraren i Norrköping och den förre socialdemokratiske utrikesministern Jan Eliasson. Vi ska inte heller glömma Wanja Lundby-Wedin, LO:s ordförande. Ni ger främlingsfientligheten ett ansikte – ditt ansikte Lars, Mona, Jan, Wanja.

Den främlingsfientlighet och det hat mot andra människor vi finner bland både fotfolk, ledare och andra framträdande personer inom det socialdemokratiska partiet är skrämmande. Och samma inställning finns också i Vänsterpartiet med den gamle kommunisten Lars Ohly i spetsen. Alla kommer väl ihåg när Wanja Lundby-Wedins LO-kamrater skrek ”Go Home” till sina Lettiska Kamrater i Vaxholm. Där fick man i och för sig skämmas ordentligt när EU slog Wanjas kamrater på fingrarna.

Var aktsam inom din rörelse, Stig-Björn Ljunggren, ni har större problem än du vill tro och kännas vid.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: