Mer info till Piraten!

Baccus’ Blog har skrivit om det system som man på Isle of Man diskuterar för att komma ifrån den olagliga fildelningen. Man vill skapa ett system som ger invånarna möjlighet att ladda hem obegränsat med musik för strax över 10 kr per månad. En fast avgift alltså.

Baccus’ Blog anser att om musikindustrin i Sverige anammar den eller någon liknande idé med nedladdning av musik till en överkomlig låg, fast kostnad per månad skulle problemet med den olagliga fildelningen till stor del försvinna.

Inte helt naturligtvis, därför att det kommer alltid att finnas små människor som missbelåtet anser att stöld är helt ok. Det är bara att läsa inläggen från Piratpartiets ledare så är det helt klart att de förespråkar olaglig nedladdning, dvs att stjäla andras material ska vara helt ok.

För att ge dessa små människor, framför allt dessa små piratpartister, som tycker att stöld är ok någonting att tänka på skickar därför Baccus’ Blog med en intressant länk till en artikel som kanske kan vara till nytta för dessa stöldbenägna individer.Åtminstone ge dem något att tänka på.

http://www.nyteknik.se/nyheter/it_telekom/allmant/article497762.ece

Och som vanligt vill Baccus´ Blog be någon läsa upp detta för de nazister som brukar dyka upp vid piraternas demonstrationer. Inte för att nazisterna är så intresserade av fildelning, utan de finns där mer med förhoppning om att det blir bråk, och vill de vara med. Men läs långsamt, så de hänger med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: