Pirater åtalas, men det här är lösningen!

Imorgon, måndag börjar rättegången mot några bakom Pirate Bay. En fildelningssajt som dagens Pirater gillar därför att där kan man stjäla saker på ett enkelt sätt. Det enda man behöver är en dator med bredbandsuppkoppling (annars blir det för dyrt för de små livens mammor opch pappor). Det enda man inte ska ha är moral, hederlighet och ärlighet.

Baccus’ Blog har tidigare skrivit om den underliga inställning som medlemmarna i Piratpartiet har och den affärsidé som Piratpartiets grundare har, nämligen att samtidigt som de lurar av (mestadels) barn deras pengar så lurar de in dem på brottets bana. ”Att stjäla andras saker är fint”

Baccus’ Blog har också i tidigare inlägg på den här sidan påtalat att det finns lösningar för fildelningsentusiasterna. Lösningar som visserligen kostar pengar för utövarna men samtidigt skulle vara hederliga och ärliga. Responsen hos de små Piraterna har varit ljum. men det kanske ändrar sig – vem vet. Jag skickar med länken och hoppas att det kanske finns någon hederlig Pirat som trots allt är intresserad av hederlig fildelning.

https://baccusblogg.wordpress.com/2009/01/29/info-for-en-hederlig-pirat-om-det-finns-nagon/

Där finns en länk till en artikel som skulle kunna vara lösningen för alla. Om man är intresserad vill säga. Men det kanske man inte är – bättre att stjäal andras material än att göra rätt för sig och betala. Eller finns där ute, någon hederlig Pirat som kanske tycker annorlunda.

Imorgon börjar rättegången.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: