Vänsterns antisemitism!

De antisemitiska demonstrationerna i Malmö, i samband med matchen i Davis Cup mellan Sverige och Israel har ytterligare befäst Vänsterns antisemitiska inställning.

I och för sig är det inte konstigt. Ilmar Reepalu har i Malmö försökt att förklara sig med att han inte är antisemit. Utan att övertyga. Lars Ohly har i tidningen Journalisten sagt samma sak. Han har samtidigt framfört sin beundran för sin favoritblogg som skrivs av Jan-Inge Flücht, känd kommunist och antisemit.

Baccus’ Blog har vid flera tillfällen, tidigare sagt att Lars Ohly och Vänstern bör göra upp med sin antisemitism, dock utan resultat. Kanske det beror på att Lars Ohly, som gammal kommunist enbart fortsätter att hylla den filosofi, som i det här fallet under årtionden tillbaka varit framträdande för en äkta kommunist, nämligen att vara, och hylla, antisemitismen.

Det är Vänsterpartiet som ska samregera med Mona Sahlin, Maria Wetterstrand och Peter Eriksson i en framtida, eventuell rödgrön regering i Sverige. Sverigedemokraterna jublar i sin håla, eller är de redan inbjudna att vara med i ett rödgrönt Rosenbad?

2 svar to “Vänsterns antisemitism!”

  1. Anonym Says:

    När du säger anti-semitiska menar du araber då eller? ;P

    http://sv.wikipedia.org/wiki/Semiter

  2. Anonym Says:

    Fjantigt hur ordet i sig har blivit kidnappat till att bara betyda judehat. För övrigt har de flesta människor fördomar de borde göra upp med.

    WINK WINK NUDGE NUDGE WINK WINK NUDGE NUDGE KNOW WHAT I MEAN?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: