Wanja Lundby-Wedin, ännu en i den innersta kretsen som fastnat i syltburken!

När mediadrevet och folkets vrede blev för besvärande kom pudeln under galgen. Och en till makthavare ställde sig vid skampålen och erkände att det var fel. Och den här gången var det Wanja Lundby-Wedin. ”Jag kan förstå att det sticker i ögonen på folk”, säger hon insiktsfullt. Att det också skulle sticka i hennes ögon var det tydligen inte tal om. Trots att det var hon och hennes LO som införde bonusen på AMF Pension.

Den här gången sade hon OK till bonus för ledningen i AMF Pension, kanske på grund av att det var hennes idé från första början. Sedan ändrade hon sig och tyckte det var helt fel. Men först efter det att mediadrevet hade börjat få upp spåret på ännu en makthavare, som inte förstod. Och den här gången LO:s ordförande.

Baccus’ Blog tror att det kan vara på sin plats att Wanja Lundby-Wedin tar sig en funderare på hur hon ska ha det med sin framtid. Baccus’ Blog är nämligen inte säker på att medlemmarna i Landsorganisationen är särskilt intresserade av att ledas av en person som inte förstår bättre. Eller inte förstår alls, kanske är ett bättre uttryck.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: