Mona Sahlin håller på Wanja Lundby-Wedin!

Äntligen, efter många långa kvalfyllda dagar ställer Mona Sahlin upp med en kommentar om Wanja Lundby-Wedins bonus-affärer. Hon gör det på avstånd, från Chile när hon stöttar Wanja Lundby-Wedin i den senaste och hittills kanske största socialdemokratiska förtroendekrisen.

Men samtidigt vill ju Mona Sahlin, som inte står långt efter Wanja Lundby-Wedin i konsten att komma med katastrofala utspel, vara rädd om den andra sidan av den socialdemokratiska väljargruppen. Den som alltså inte är intresserad av att stödja Wanja Lundby-Wedin. Så Mona Sahlin, som tänkt länge på det här (det är ju inte hennes starka sida, som Göran Persson sade redan på sin tid) talar samtidigt om att hon avvaktar den utredning som rörelsens egen revisionsbyrå ska göra, innan hon är riktigt säker på om hon stödjer eller inte.

Thomas Östros dyker samtidigt upp i ekot:s lördagsintervju och kritiserar Wanja Lundby-Wedin för hennes bonus-affärer. Förmodligen har inte den gode Thomas hunnit få instruktioner av chefen, innan hon drog till Chile utan chansar lite. För att gardera sig för eventuell kritik från chefen passar han dock på att berömma henne samtidigt som han tycker det är mycket roligare att arbeta med henne än med den gamle godsägaren som numera sitter på sin herrgård i Sörmland.

Nåja, Baccus’ Blog tror inte att det kommer att hända särskilt mycket mer än att Wanja Lundby-Wedin hoppas att Bonus-stormen ska blåsa förbi och hon kan sitta kvar i LO-ledningen och S-ledningen.

Wanja har, för att blidka sina medlemmar beslutat att kliva av ett antal styrelseuppdrag. Hon kommer dock att stanna kvar i de företag där hon har betalt. Välgörenhet är ingenting för Wanja Lundby-Wedin, ordförande i LO – som jobbar för sina medlemmar (och sig själv naturligtvis).

Annonser

Ett svar to “Mona Sahlin håller på Wanja Lundby-Wedin!”

  1. Peter Ingestad Says:

    ”baffatt hon e kvinna”

    http://www.aftonbladet.se/debatt/article4755044.ab

    Har man hört refrängen. Floskler står som spön i backen.

    UT med rögröna geggan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: