Den rödgröna oppositionen är farlig för Sverige!

Aftonbladet – om sanningen ska fram skriver idag om paniken som sprider sig inom Socialdemokratin.

Orsaken är raset för Mona Sahlins och Socialdemokraternas politik i opinionen. I den senaste opinionsmätningen leder Alliansen över oppositionen, för första gången sedan valet 2006. Och flera tunga Socialdemokrater går nu in i debatten för att ge Mona Sahlin – Socialdemokraternas statsministerkandidat råd hur hon ska göra för att vinna valet 2010.

Men ingen av de tunga Socialdemokraterna ställer frågan om Mona Sahlin är rätt person att bli svensk Statsminister 2010. Eller om den Socialdemokratiska politiken är den politik som är den rätta att ta Sverige ur krisen och framåt.

Baccus’ Blog tror inte att Socialdemokraternas politik, utan en omfattande renovering är den rätta. Vad man först och främst ska göra är att avskeda Lars Ohly och Vänsterpartiet samtidigt med Maria Wetterstrand och Peter Eriksson i Miljöpartiet. Två partier som strävar bakåt – två partier som inte arbetar för att utveckla Sverige utan snarare för en avveckling av Sverige. Men det går ju inte, för Mona Sahlin har bundit sig för ett samarbete. Hon ville med Miljöpartiet och tvingades till att bjuda in även Vänsterpartiet.

Genom de besluten, som bland annat visar på Mona Sahlins obeslutsamhet tillsammans med en ökande osäkerhet i ledarskapet tillsammans med hur hon styrs, inte av realpolitik utan av interna påtryckargrupper gör att Baccus’ Blog anser Mona Sahlin och Socialdemokratin inte bara olämplig som statsminister och regeringsparti utan direkt farlig. Farlig för den svenska säkerhetspolitiken men också farlig för den svenska välfärden och ekonomin.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: