Mona Sahlin sätter krokben för Sverige!

År 2001, när Sverige förra gången var ordförandeland i EU respekterade den svenska borgerligheten en borgfred under det halvår som ordförandeskapet varade.

Man startade med andra ord inte upp någon politisk debatt, detta på grund av att man respekterade ordförandeskapet samtidigt som man också var mån om att visa upp ett samlat politiskt stöd för det svenska ordförandeskapet.

Då var det Göran Persson som var ordförande, den här gången blir det Fredrik Reinfeldt. Och kommer samma respekt att visas från den rödgröna oppositionen? Nej!

I dagarna har Mona Sahlin, livligt påhejad av de tre politiska bakåtsträvarna Lars Ohly, Maria Wetterstrand och Peter Eriksson uttalat sig. Att visa upp en politisk enighet inför Sveriges ordförandeskap i EU kommer inte att ske från den rödgröna oppositionen. Det är den bild av Sverige som den rödgröna oppositionen vill ge den övriga delen av världen.

Det socialistiska valspråket kommer att lyda ”Sätt krokben för Sverige”.

Så tycker de fyras gäng, den svenska statsministerkandidaten Mona Sahlin tillsammans med Maria Wetterstrand och Peter Eriksson, bakåtsträvare i Miljöpartiet tillsammans med den gamle kommunisten Lars Ohly från Vänsterpartiet.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: