Mona Sahlin ska toppa s-listan i Stockholm.

Mona Sahlin, bekymrad över det svaga s-intresset i Stockholm har alltså bestämt sig för att toppa s-listan i Stockholm.  Vallöften till stockholmarna har hon naturligtvis inte publicerat i Stockholm, utan i Östersound. Att hon dessutom lämnade en julklapp till norrlänningarna, ifråga om den extraskatt på bensinen som Maria Wetterstrand ska införa efter en rödgrön valseger kan väl endast betecknas som att ”slinta med tungan”.

Klippt från ÖP, här är vallöftet till stockholmare och andra storstadsbor från en rödgrön regering:

”De rika storstäderna ska bidra mer med pengar till de regioner där det inte finns lika mycket intäkter. Stödet ska inte fördelas lika utan där behovet är störst, ska man få mest.”

Så slösa mer kära landsortskommuner. Bygg era simhallar och sporthallar. Storstadsborna betalar så gärna, tycker Mona Sahlin. Ni vet, hon som tyckte det var ”så häftigt” att betala skatt om det bara inte gällde henne själv.

Men som sagt, lite nyheter till norrlänningarna lyckades hon frambringa. Baccus’ Blog undrar bara om hon har kollat med Maria Wetterstrand eller om hon inte tyckte det var nödvändigt. Mona är ju ändå i Östersund och inte läser väl Maria Wetterstrand ÖP. För så här sade hon, enligt ÖP:

”Mona Sahlin är medveten om att exempelvis skatt på fordonsbränsle slår hårt i norra Sverige, men någon differentiering av skatten vill hon inte se.”

Grattis Norrland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: