När stänger Aftonbladet omröstningen?

Lena Melin, Socialdemokraternas egen lilla ledarskribent på den oberoende tidningen har diskuterat regeringens popularitetsomröstning. I Aftonbladet – om sanningen ska fram.

Samtidigt lade man ut en omröstning ”Tycker du att regeringen som helhet gör ett bra jobb”, var frågan. Med tanke på att Aftonbladets läsare brukar följa tidningens och Socialdemokraternas egen lilla ledarskribent var tanken helt riktig. Läsarna kan väl inte tycka annat än att regeringen är kass. Men den här gången hade det hänt något.Den här gången hade Lena Melin räknat fel.

Normalt brukar Aftonbladet stänga omröstningen när Lena Melin har nått målet med omröstningen, nämligen med ännu ett hårt slag mot regeringens politik. Men den här gången har det tydligen gått snett. När Baccus’  blog gick in och tittade på resultatet var ställningen 51,1% till regeringens fördel.

Nu brukar Aftonbladet som sagt avbryta omröstningen när målet uppnåtts, men den här gången fortsätter omröstningen. Och fortsätter, och fortsätter. Hur länge är frågan som Baccus’ blog ställer sig. Lena Melin är orolig, vad har hänt. Har hon räknat fel? Vem kom på den här idén med omröstningen?

Baccus’ blog följer det spännande dramat på Aftonbladet – om sanningen ska fram.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: