Aftonbladets Åsa Linderborg – om sanningen ska fram!

Åsa Linderborg, Aftonbladets omstridda kulturchef har övergett kulturen och gett sig in i politiken. Eller…? Bakgrunden är naturligtvis den kulturartikel(?) som den kära Åsa låtit publicera i Aftonbladet.

Där ondgör hon sig över alla journalister som inte tycker som hon. De tycker nämligen att Fredrik Reinfeldt får godkänt betyg för sin insats som ordförande i Europaunionen. I vissa fall till och med, med beröm godkänt. För att ytterligare förstärka sin avsky för dessa avfällingar från den rätta tron, kopplar hon journalistens beröm till hans/hennes inkomst. Mats Knutsson i SVT tillhör dem som naturligtvis borde ha varit negativ till Fredrik Reinfeldts insats i EU om det inte varit så att den gode Mats erhållit inte mindre än 4 jobbskatteavdrag till sin redan höga månadslön.

Den kära Åsa betecknr dessutom Sveriges statsminister som ”den käre ledaren” i rubriken till hennes ”kulturartikel”. Ett epitet som i vanliga fall endast förbehålles Nordkoreas diktator. Nu vet inte Baccus’ blog om Åsas val av rubrik är hennes åsikt om Fredrik Reinfeldt eller om rubrikvalet kommit till av gammal vana (medlem i både kommunisterna som ombudsman i kummunistisk ungdom).

Åsa Linderborg – om sanningen ska fram.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: