Piratpartiets valarbetare!

Piratpartiet har granskats av Svenska Dagbladet. Och granskningen föll inte direkt Piratpartiets valarbetare på läppen. Svenska Dagbladet kunde berätta att Christian Engström, en av direktörerna i affärsprojektet Piratpartiet inte direkt hade gjort sig förtjänt av lönen på 5 miljoner.

Hans policy var nämligen att, antingen inte göra något alls eller att låta någon annan göra det han själv påstår att han själv skulle göra. Om ingen annan gjorde det förstås. Och hittills fanns det alltid någon annan som den gode Christian tyckte kunde göra hans jobb.

Baccus’ blog fick genast ett antal kommentarer på inlägget. En av dem har Baccus valt att publicera (junilistan är förresten inte med längre), de andra kommentarerna har Baccus valt, för att inte skämma ut skribenterna, att vidarebefordra in i glömskan.

Baccus’ blog står fortfarande kvar vid åsikten att Piratpartiets valkampanj enbart var ett affärsprojekt. Med ringa ekonomisk insats, genom bidrag från ett antal ungdomar. Och med en vinst på 5 miljoner. Grattis Christian Ensgström.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: