När ska media börja granska MP?

Förtroendet för Miljöpartiet ökar och är nu lika stort som det för Socialdemokraterna och så när som på någon enstaka procent lika stort som förtroendet för Moderaterna.

Vid en rundfråga på stan ställdes frågan i  förhållande till några av Miljöpartiets förslag i partiprogrammet. Förvånansvärt i ett av SVT:s nyhetsprogram.

Att höja bensinskatten med över 2 kr litern var inte så populärt. Och inte heller, med tanke på den pågående vinterkylan Miljöpartiets plan att vid regeringsställning stänga ner kärnkraften. Friår är ju ett gammalt MP-förslag som får förnyat förtroende. Det sista kanske något för den som inte tycker det är roligt att gå till jobbet, utan låta andra betala räkningarna.

Baccus’ blog kan notera att det inte bara ska vara charmen hos Maria Wetterstrand som ska bestämma färgen på röstsedeln i höstens val. Med en opartisk granskning av Miljöpartiets partiprogram kan kanske en del av charmen hos Maria Wetterstrand  (och kanske även den som någon eventuellt finner hos Peter Eriksson) blekna en aning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: