”Har jag aldrig sagt”, sa Mona Sahlin!

Näringsminister Maud Olofsson får tillsammans med sin statssekreterarer Jöran Hägglund välförtjänt beröm för Saab-affären. Till och med i kommentarer i tidningar som exempelvis Aftonbladet (som väl inte kan direkt betecknas som regeringsvänlig – om sanningen ska fram).

I Trollhättan har däremot IF Metalls fackliga företrädare Paul Åkerlund tillsammans med Trollhättans socialdemokratiske komunstyrelseordförande Gert-Inge Andersson annorlunda åsikter.

Maud Olofssons kritik, riktad mot Mona Sahlin om att denna ansett att skattebetalarna ska betala 5 miljarder till GM har de inte hört. Alla andra har hört uttalandet, men inte de två socialdemokraterna som snart får nya jobb.

Paul Åkerlund som i delar av pressen fått kritik för sitt bristande intresse för hur det går för Saab, ska ta över efter Gert-Inge Andersson som välbetald ordförande i S-styrda Trollhättan. Kanske inte så konstigt då att han går ut till försvar för Mona Sahlin och till attack mot Maud Olofsson.

Att Gert-Inge Andersson gör gemensam sak med Paul Åkerlund beror kanske också på att även han går vidare på den välbetalda socialdemokratiska karriärstegen.

Baccus’ blog noterar med ett litet ironiskt leende att om man är Socialdemokrat i karriären inte ska bita den hand som föder en. Gör man det kommer man inte så långt inom Socialdemokratin.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: