Mer om PiratPartiet – Politikens Pyramidspel!

Rick Falkvinge har slagit till igen. Nu angriper han Carl Bildt, som häromdagen skrev om friheten på nätet. Carl Bildt anser att internet, och friheten på nätet är en av förutsättningarna till demokrati. Ett seriöst inlägg i debatten om Kina och Iran två länders brist på demokrati, två länder som misshandlar, torterar och avrättar medborgare.

Falkvinge, grundare av affärsrörelsen PiratPartiet – Politikens Pyramidspel anser att man kan se likheter mellan Kinas och Irans diktaturer och de Svenska ansträngningarna att få de små piratpartisterna att förstå att det inte är tillåtet att stjäla.

Falkvinge borde hålla sig till att försöka lura de små piratpartisterna och de andra omogna användarna av nätet på pengar till sin affärsrörelse. Falkvinge ska inte debattera saker som han inte förstår.

Att Christian Engström lyckats bli miljonär på PiratPartiets affärsrörelse ska tydligen inspirera Falkvinge till liknande ”stordåd”. Att det har gått är demokrati, Falkvinge även om det i vissa fall missbrukas.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: