Lars Ohly laddar för svensk kommunism i Rosenbad, men vill vi ha det?

Baccus’ blog har med intresse läst en debatt-artikel i Aftonbladet – om sanningen ska fram. Den var inte skriven av någon i den s-trogna ledarkvartetten utan av ett antal oroliga Alliansmedlemmar.

Artikeln handlar om den oro man känner, och många med dem angående den gamle kommunisten Lars Ohlys eventuella inträde i en svensk demokratisk regering. Som minister med beslutsansvar i en rödgrön regering..

”Mona Sahlin är beredd att göra vad Erlander, Palme, Carlsson och Persson aldrig kunde tänka sig – att ta in kommunister i regeringen.

Regerandet innebär kollektiva beslut och kollektivt ansvar, vilket betyder att Vänsterpartiet skulle få inflytande över helheten – från ekonomi till försvar och EU. Mest inflytande skulle de naturligtvis få där de skulle få statsrådsposter.”

Johnny Munkhammar, Elisabeth Thand-Ringqvist, Mathias Sundin, Emma Henriksson och Anders Hjemdahl heter de fem. Du kan läsa den fullständiga artikeln om du klickar på länken: http://www.aftonbladet.se/debatt/debattamnen/politik/article6562547.ab

Det är speciellt oroande att ett tidigare kommunistiskt parti med tveksam historia får regeringsansvar i Sverige. En oro som även ansvarsfulla Socialdemokrater borde känna.

Baccus’ blog är allvarligt oroad av en eventuell närvaro av ett så odemokratiskt parti i en svensk regering.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: