Den rödgröna oppositionen splittrade i ännu en fråga!

Nu har ett ytterligare problem dykt upp för den rödgröna oppositionen. Det är frågan om skatteavdraget för hushållsnära tjänster ska vara kvar eller inte vid en rödgrön valseger.

Under det senaste halvåret har antalet anställda inom hemserviceföretagen ökat med 50%. Över 11.000 personer är nu verksamma i den av den rödgröna oppositionen så avskydda verksamheten. ”Pigjobb” fnös Mona Sahlin föraktfullt innan man ringde från LO-borgen och påminde att bland LO-förbunden fanns Fastighetsanställdas förbund vars medlemmar just sysslade med sådana ”Pigjobb”.

Enligt den rödgröna oppositionen ska avdraget tas bort vid ett regeringsbyte. Men nu låter det annorlunda bland de rödgröna.

Nu säger Miljöpartiets talesperson ”kanske” på frågan om avdraget ska få vara kvar. Lars Ohly säger klart NEJ och Thomas Östros vet inte riktigt.

Det är i korta drag en sammanställning av det rödgröna regeringsalternativet. Ställ en fråga och du får till svar: Kanske, Nej och Vet ej.

Baccus´ blog noterar med förundran den osäkerhet som råder bland de rödgröna. Försvarsfrågan och Sjukförsäkringen var några frågetecken hos det rödgröna alternativet. Nu kan vi lägga till Jobbfrågan. Kanske något att tänka på vid höstens val.

Annonser

Ett svar to “Den rödgröna oppositionen splittrade i ännu en fråga!”

  1. Skatteavdragen för hushållsnäratjänster är en succé « Kent Persson (m) blogg Says:

    […] Thomas och Linnéa och Rasmus och Christian och Mark och Johan och baccus och […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: