S-regeringen (med MP och V) får svidande kritik, igen!

Vid en presskonferens idag på eftermiddagen fick den förra, socialdemokratiska regeringen, med stödpartierna MP och V svidande kritik av SJ:s Verkställande Direktör Jan Forsberg.

Han berättade att han redan 2005 kritiserade den dåvarande regeringen för att ha underlåtit att bygga ut järnvägsnätet. Nätet var då, 2005 utnyttjat till maximal nyttjandegrad.

Svaret från regeringen Persson, med stödpartierna MP och V var negativt. De planerade ingen utbyggnad. Resultatet av deras tillkortakommanden ser vi nu. Järnvägsnätet, som redan 2005 var utnyttjat till maximal nyttjandegrad klarar inte den belastning som nätet får utstå denna vinter.

Miljöpartiets trumpne språkrör Peter Eriksson tillsammans med sin kompanjon, den alltid så glittrande glada populistikonen Maria Wetterstrand har kritiserat den nuvarande regeringen för att den inte bygger ut järnvägen. Trots att regeringen Reinfeldt lägger mer pengar på infrastruktur än s-regeringen någonsin har gjort.

Baccus’ blog noterar med förundran och höjda ögonbryn att Miljöpartiets trumpne språkrör Peter Eriksson tillsammans med sin kompanjon, populistikonen Maria Wetterstrand återigen lyckats med att skylla den nuvarande regeringen för något som de själva, med den förra regeringen borde ha gjort för länge sedan. Vad den gamle kommunisten och tågvärden Lars Ohly tycker är oklart. Som så mycket annat som kommer från honom. Förunderligt.

Ett svar to “S-regeringen (med MP och V) får svidande kritik, igen!”

  1. Baccus-klassiker: Svidande kritik mot Rödgrön Järnvägspolitik! « Baccus´ blog Says:

    […] https://baccusblogg.wordpress.com/2010/02/22/s-regeringen-med-mp-och-v-far-svidande-kritik-igen/ […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: