Förra Samhällsbyggnadsministern Mona Sahlin (S) om sin egen insats; ”Det är inte acceptabelt”!

Mona Sahlin har tänkt klart och uttalar sig i Expressen om väderkaoset. Hon tycker naturligtvis att det akuta ska klaras av först, nämligen att skotta rent. Framför allt på rangerbangårdarna, detta kunde hon säga med säkerhet därför att både ansvariga experter och vanligt folk har sagt så hela dagen.

Så här säger hon vidare:

– Jag har inte följt situationen i detalj, men det är uppenbart att underhållet varit eftersatt under lång tid, framför allt runt rangerbangårdarna. Så in med all personal som finns, men framför allt, investera, säger Mona Sahlin.
– Det är bättre än att sänka skatterna att se till att människor kommer fram, till jobb, till dagis och till skola. Det är något som vi rödgröna kommer att prioritera, säger hon.

Underhållet har varit eftersatt under lång tid säger hon(!?).

Framför allt investera, säger hon(!?)

Men snälla Mona Sahlin, du var ju samhällsbyggnadsminister under den socialdemokratiska, regeringen. Vad gjorde du då. Ingenting. Säg något, Mona – Vad gjorde du?

Mona Sahlin säger vidare i intervjun att de rödgröna ska priotera detta. Vadå, prioritera – att inte göra någonting. Det är ju det som Mona Sahlin varit duktig på hela tiden.

Göran Persson satte Mona Sahlin i en position där hon skulle göra så liten skada som möjligt. För partiet kanske, men inte för medborgarna. Att inte investera i infrastruktur, att låta underhållet av Sveriges järnvägsnät bli lidande och så katastrofalt eftersatt av en så handfallen och handlingsförlamad minister som Mona Sahlin gör Baccus’ blog betänksam. Betänksam om det blir hon som ska styra och ställa i Sverige.

Dagisfröken Mona Sahlin tillsammans med den trumpne Peter Eriksson, hans kompanjon, Medias populistikon, den glittrande glada  Maria Wetterstrand och så den gamle kommunisten Lars Ohly. Då gäller det, gott folk att ha varma kläder på sig, både ute och inne.

Baccus’ blog noterar att Alliansen under mandatperioden avsatt mer pengar än någonsin för investeringar i infrastrukturen och mer pengar avsatta till det, av den socialdemokratiska regeringen så eftersatta underhållet av järnvägsnätet.

Annonser

Ett svar to “Förra Samhällsbyggnadsministern Mona Sahlin (S) om sin egen insats; ”Det är inte acceptabelt”!”

  1. Ingrid Svensson Says:

    http://missionxp.webblogg.se/2009/february/vansterns-antisemitism-och-feminismens-roda-v.html

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: