Lars Ohly ökar på hotet mot den judiska befolkningen!

Expressen.se visar upp ett ytterligare exempel på den rödgröna oppositionens främlingsfientlighet och rasistiska attityd. Det räcker tydligen inte med att Ilmar Reepalu går ut i artiklar med främlingsfientliga uttalanden riktade mot den judiska befolkningen i Malmö. Resultatet av de uttalanden som Reepalu gjort känner vi till, den judiska befolkningen i Malmö hotas och känner sig tvingade att,  för sina familjers och barns säkerhet flytta från Malmö.

Nu kommer ytterligare påspädning av den rödgröna oppositionens främlingsfientlighet. Lars Ohly, den gamle kommunisten visar upp sig på en bild i Expressen, iklädd en halsduk med en karta där staten Israel har raderats. Kommunisterna judehat är vida känt och förföljelsen av Rysslands, och tidigare Sovjetunionens judiska befolkning har pågått länge. Och pågår fortfarande. Nu har det spritt sig till Sverige genom den kommunistiske partiordföranden Lars Ohly.

Lars Ohly, mannen som grät öppet när Berlinmuren föll och Östtyska folket befriades från terror och förtryck.

Se Expressen-artikeln här:

http://www.expressen.se/Nyheter/1.1899309/har-raderar-lars-ohly-israel

Baccus’ blog noterar med avsky att det tydligen inte räckte med att Byggnads ombudsmän stod i Vaxholm och skrek ”GO HOME” till sina lettiska fackliga kamrater, eller judefientliga uttalanden av Malmös socialdemokratiska kommunalråd Ilmar Reepalu. Nu har även kommunisten Lars Ohly sällat sig till skaran vid den rödgröna oppositionens skampåle.

Ett svar to “Lars Ohly ökar på hotet mot den judiska befolkningen!”

  1. Dan Lundqvist Dahlin Says:

    Byggnads är de första att erkänna att det under konflikten i Vaxholm förekom olämpliga känslouttryck som ”Go home”. Det ber vi som fackliga företrädare om ursäkt för men vi tänker inte be om ursäkt för att utländska byggnadsarbetare i Sverige ska få samma villkor som sina svenska kollegor. Det handlar om människors lika värde.

    Mvh

    Dan Lundqvist Dahlin
    Byggnads

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: