Förvirringen ökar i den rödgröna oppositionen!

I kvällens Agenda i SVT1 debatterade en olycklig Luciano Astudillo (S) med näringsminister Maud Olofsson (C) kring Hushållsnära tjänster. Luciano var lite olycklig därför att han hade gått in i debatten som stand in för Mona Sahlin, som uppenbart inte vill debattera med näringsministern.

Förutom att den käre Luciano var olycklig så visade han också upp en mycket förvirrad bild av den rödgröna oppositionens samsyn på politiken.

När det gäller Hushållsnära tjänster vid en eventuell rödgrön valseger säger Mona Sahlin att tjänsten ska ändras. Peter Eriksson sa igår i Ekots Lördagsintervju (ni måste bara lyssna på den – makalös -finns på annan plats i Baccus´ blog.) att han tyckte att den skulle vara kvar så länge det var lågkonjunktur. Lars Ohly, den gamle kommunisten vill ta bort den omedlbart.

Vad sa då Monas vikarie Luciano. Den ska bort! Programledaren Anna Hedenmo, som inte heller förstod någonting av vad Luciano pratade om sa att ”Mona Sahlin ska ju ändra på den, du säger at den ska bort. Vad är det som gäller i oppositionen?” Men Miljöpartiet har sagt att den ska bort, och då ska den bort sa Luciano. Men då har ju inte Luciano hört Lördagsintervjun med Peter Eriksson. Och heller inte vad Mona Sahlin sagt. Däremot har han hört vad den gamle komunisten Lars Ohly sagt.

Baccus´ blog har under lång tid bett de svenska medierna att granska den rödgröna oppositionen. Men att det skulle bli så här roligt hade väl aldrig Baccus´ blog trott.

Nu har i alla fall väljarna fått klart för sig att de som bestämmer i den rödgröna oppositionen är den gamle kommunisten Lars Ohly och den glittrande glada Maria Wetterstrand tillsamman med den lite trumpne Peter Eriksson. Vad Mona Sahlin ska göra vet inte Baccus´ blog.

2 svar to “Förvirringen ökar i den rödgröna oppositionen!”

  1. Gryningsräd » Blog Archive » Raka besked från oppositionen Says:

    […] debatten i Agenda vet vi alla nu att oppositionen kommer att ta bort RUT-avdraget – tillsammans med de 11 400 som avdraget har […]

  2. Alva i stan Says:

    Den utkommenderade L A hade tydligen hört sig för på Sveavägen om vad som gällde. Lördagsintervjun med P E hade han inte hört. Det märktes tydligt att partierna inte var överens trots att Hedenmo höll i debatten. Att hon inget förstod säger knappast något. Brukar hon göra det? Skickligare reportrar på SVT skulle göra det roligare och intressantare men framför allt skulle det ge oss duktigare politiker. Det är allvarligt eftersom demokratin blir lidande och naturligtvis också samhällsutvecklingen eftersom vi får nöja oss med politiker som inte ens når upptill en medelmåttenivå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: