Vad säger Mona Sahlin om Lars Ohlys antisemitiska halsduk?

Kritikstormen mot Vänsterns Partiledare, den gamle kommunisten Lars Ohly växer. Nu kräver företrädare för Alliansen att Mona Sahlin, den rödgröna oppositionens ledare  talar Lars Ohly till rätta.  För det är väl ganska klart att så som Lars Ohly uppträtt ska man inte, åtminstone om man företräder en politik som värnar om det mångkulturella samhället uppträda.

Men vad säger Mona Sahlin om uppmaningen. Mona Sahlin som brukar vara den första  som sätter sig på tunnelbanan, iförd huvudduk för att besöka någon stockholms-förort. Finns ju alltid några röster att vinna på en sådan åtgärd, resonerar Socialdemokraternas partordförande, och ler med huvudet käckt på sned.

Ja, Mona Sahlin uttalar sig naturligtvis inte själv om Ohlys fadäs, utan skickar fram sin presschef. Och så här säger hon enligt Expressen:

”- Hon har inget att tillägga. Hon är trygg med Ohlys inställning i denna sakfråga, säger presschef Anna Helsén.”

Baccus’ blog noterar att efter att Ilmar Reepalu uttalat sig, Efter det att Lars Ohly redovisat sin åsikt i frågan. Då säger Mona Sahlin att hon är ”trygg i Ohlys inställning”.

Baccus’ blog noterar att den rödgröna oppositionen kommit ut ur garderoben beträffande sin syn på invandrare. Att Sverigedemokraterna också har fått de flesta medlemmarna från Socialdemokraterna och Vänstern är inte längre något förvånande och borde ge eventuella rödgröna väljarna en tankeställare i höst.

Annonser

Ett svar to “Vad säger Mona Sahlin om Lars Ohlys antisemitiska halsduk?”

  1. Alva i stan Says:

    Om halsduken var en protest mot det mångkulturella samhället så får han gärna ta en mössa med nästa gång.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: