Urban Ahlin chockad av Socialdemokraternas nära Nato-samarbete!

Vid en debatt mellan utrikesminister Carl Bildt och Soocialdemokraternas Urban Ahlin, presenterade Carl Bildt en rapport om ett krigsspel på 60-talet där Nato ingick i planeringen.  Läs mer här om den debatten. Och läs även den rapport som Carl Bildt visade upp i debatten med Urban Ahlin.

http://ulfkristofferson.nyhetskanalen.se/2010/03/12/avslojandet-skapar-debatt/

Det som är intressant är Mona Sahlins kritik av Alliansen för en tid sedan, där hon ville ha svar på hur Alliansen ställer sig till ett Nato-medlemskap. Det kanske vore mer smakfullt om hon först tittade igenom var den rödgröna oppositionen står i det sammanhanget. Det kan kanske komma som en överraskning för den gamle kommunisten Lars Ohly, vars gamla fadershus, Sovjetunionen var målet för krigsspelet. Även den glittrande glada Maria Wetterstrand och hennes trumpne kompanjon Peter Eriksson kanske vill veta mer av sin statsministerkandidat.

Baccus’ blog noterar att den alltid så förstående Mona Sahlin borde börja läsa sin Fritiof Nilsson Piraten. Det var han som sa att ”man ska inte ljuga om det som går att kontrollera”.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: