Varför kan man inte lita på en socialdemokrat?

I en överenskommelse mellan Alliansens regeringspartier och Socialdemokraterna kom man 2008 överens om att utreda den eventuella möjligheten att höja den lägsta åldersgränsen för pension, från 61 år till 62 år. Förslaget kom därför att det skulle förbättra ”pensionskassan” med 100 miljarder. Och Alliansen var, tillsamans med Socialdemokraterna överens om att en översyn var nödvändig för att säkra pensinskapitalet för framtiden.

Nu går Ylva Johansson (S) ut och säger att Socialdemokraterna säger nej till förslaget. Enligt ledande Socialdemokrater beror ändringen av den tidigare ståndpunkten på att regeringspartierna inte, efter att överenskommelsen gjordes frågar den rödgröna oppositionen om råd. (Inte längre och inte i alla frågor. S har tydligen glömt bort vem som regerar landet) 

En socialdemokrat som är putt, ställer gärna till det för Sveriges pensionärer, bara han/hon får sin vilja igenom. För att få det har man dessutom mobiliserat sin alltid så alerta kamporganisation PRO, som i dagarna uppmanat pensionärerna att demonstrera.  

Demonstrera mot vem, undrar Baccus´ blog. PRO har gjort sig känd för att alltid, i alla frågor agera med en för medlemmarna dold socialdemokratisk agenda.

När ska PRO:s medlemmar upptäcka att deras medlemsorganisation enbart är en politisk kamporganisation för S och inte en organisation för medlemmarnas bästa. Och när ska Socialdemokratiska väljare lära sig att ställa frågan; ”När kan man lita på en Socialdemokratisk politiker?”

Annonser

Ett svar to “Varför kan man inte lita på en socialdemokrat?”

  1. Angela Says:

    Nej man kan inte lita på en socialdemokratisk politiker. Tips att läsa om mångkultur. Allt stämmer inte riktigt i hennes artikel. Putnam och mångkulturen är helt ok men fakta om tidigare invandring är inte helt korrekt.

    http://www.newsmill.se/artikel/2010/04/09/vurmen-for-mangkulturen-och-sanningen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: