Sverigedemokraterna bjuder in de Rödgröna till regeringssamarbete!

Jimmie Åkesson, partiledare för Sverigedemokraterna bjuder nu in Mona Sahlin, Maria Wetterstrand, Peter Eriksson och Lars Ohly till regeringssamarbete.

Baccus´ blog har tidigare kritiserat Mona Sahlin för att inte klart ha sagt om hon vill, eller inte vill samarbeta med Sverigedemokraterna om det skulle kunna innebära att de Rödgröna tillsammans med Sverigedemokraterna skulle komma i regeringsställning.

Nu har vi fått svaret. Eller inte. Ingen partiledare vill ikväll, enligt Expressen.se svara på frågan om det är aktuellt med ett samarbete med SD i regeringsfrågan. Tystnaden är total och Baccus´blog noterar alltså ett eventuellt intresse från de Rödgröna att samarbete med det främlingsfientliga och rasistiska partiet Sverigedemokraterna kan vara möjligt.

Baccus´blog noterar också att ett stort antal av SD:s medlemmar kommer från Socialdemokraterna. Är det så att den leende Mona, glittrande glada Maria tillsammans med den något trumpne Peter samt den gamle kommunisten Lars känner så stark samhörighet med nazisten Jimmie att man funderar på ett samgående i regeringsfrågan.

Baccus´blog tror att väljarna kräver ett klart svar från de Rödgröna. Ett tydligt svar nu – och inte det så vanliga svaret ”vi får se efter valet”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: