Lars Ohly vill inte beskatta dig på allt. Bara nästan!

Den gamle kommunisten Lars Ohly, självutnämnd(?) finansminister i den blivande(?) rödgröna regeringen kommer med ett nytt skatteförslag. Detta i en intervju med nyhetsbyrån Direkt, rapporterar Aftonbladet – om sanningen ska fram.

Nu vill den gamle kommunisten och blivande finansministern(?) i den rödgröna  blivande(?) regeringen beskatta både innehav och försäljning av aktier. De miljoner fondsparare som finns i vårt land, ung som gammal kan förvänta sig en ny skattechock efter höstens val. Om de rödgröna kommer till makten.

Men han kommer inte att ta allt i skatt. Du får behålla en liten del. Hur liten vill han inte säga i dagsläget, det kommer besked först efter valet. I gammal känd rödgrön stil. Så här säger han:

”…men någonstans  är det rimligt att det finns en gräns… allt ska inte gå till det allmänna”, säger han.”

Baccus´ blog noterar tacksamt den generositet som ändå lyser fram hos den gamle kommunisten och blivande finansministern. Baccus´ blog har i dagarna registrerat ett företag på Cayman-öarna. Ska syssla med att sälja madrasser till svenska hushåll. Enda säkra sparformen i Sverige.  

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: