I Tomas Bodströms samhälle går ingen säker!

Tomas Bodström som av någon anledning fick titeln justitieminister i den förra socialdemokratiska regeringen har uttalat sig i en juridisk fråga. 

Den juridiska nöten som Bodström ska knäcka gäller om Carl Bildt, enligt Bodströms resonemang på sin blogg ska ta ”Time out” eller direkt dömas till livstids fängelse.

Carl Bildt är i och för sig inte anklagad för något, men det hindrar inte Tomas Bodström, som aspirerar på att åter få titeln justitieminister i en eventuellt rödgrön regering att vädra sina juridiska kunskaper.

 Om Bodström får titeln justitieminister undrar Baccus´ blog vem som i så fall kommer att ta hand om de juridiska besluten i den regeringen?

Kanske Peter Eriksson i Miljöpartiet som tycker att Carl Bildt ska ta ”Time out” därför att han anklagas för ”folkmord”.  Baccus´ blog undrar lite stillsamt om någon som är anklagad för ”folkmord” ska erbjudas ”Time out”.  Borde inte han låsas in.

Baccus´blog noterar med viss oro att, om herrar Bodström och Eriksson ska ha hand om rättsväsendet i Sverige vid en eventuell rödgrön valvinst, kommer ingen medborgare gå säker.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: