Dagens två glädjande nyheter: Ett avhopp och lägre statsskuld!

Solveig Tärnström, skådespelerskan som mest gjort sig känd som såpaskådis i en populär TV-serie för länge sedan har meddelat att hon hoppar av Centerpartiet och går över till Mona Sahlins Socialdemokrater.

Hon hoppar av Centerpartiet på grund av partiets ”ändrade” kärnkraftspolitik.

Centerns ”nya” kärnkraftspolitik innebär att den svenska energitillgången säkras i framtiden. Samtidigt som man värnar om klimatet. Centern har, vad Baccus´ blog förstår fortfarande kvar sitt kärnkraftsmotstånd och arbetar intensivt för alternativ. Men visar också ansvar för den svenska energitillgången. För värme i våra hus och för tillgång till energi till våra industrier.

Solveig Tärnström demonstrerar sin syn på kärnkraften, och sitt kärnkraftsmotstånd med att stödja Mona Sahlin och Socialdemokraterna. Mona Sahlin som tillsammans med LO också anser att kärnkraften ska vara kvar.

Baccus´ blog noterar det lite tokiga utspelet från den gamla skådespelerskan och önskar henne lycka till med sitt kärnkraftsmotstånd hos kärnkraftskramerskan Mona Sahlin.

För övrigt konstaterar Baccus´ blog att statsskulden i halvårsskiftet 2010 är 1115 miljarder. Lägre än under den socialdemokratiska regeringen 2006 – under högkonjunkturen.

2 svar to “Dagens två glädjande nyheter: Ett avhopp och lägre statsskuld!”

  1. Svensklingen Says:

    Baccus, Tja alltid kan man raljera bort någons kompetens för att försvara sin egen heder. Tänk att alla oliktänkande enligt er är obegåvade eller konstiga? Vad beträffande statsskulden så ingår i dessa siffror ca 350 miljarder i sålda tillgångar, så lägg till dessa pengar om du skall vara ärlig!

  2. Solveig Tärnström borde lyssnat på sin dotter! « Baccus´ blog Says:

    […] https://baccusblogg.wordpress.com/2010/07/07/dagens-tva-gladjande-nyheter-ett-avhopp-och-lagre-statss… […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: