Aftonbladet fortsätter sin snaskiga kampanj. Lena Melin försöker rädda sin fläckade heder!

Aftonbladets Lena Melin fortsätter panikartat att försvara tidningens fläckade rykte som skandaltabloid och sin egen heder. Men måste man göra det med nya lögner.

Att Littorin inte längre är statsråd, och därför inte kan påräkna någon hjälp med press-stöd från Regeringskansliet anser Aftonbladet i sin text att det ytterligare skulle styrka att Littorin är ”skyldig” till brott. Nu är han inte längre, enligt Aftonbladet embart ”misstänkt för brott”. Nu är han, enligt Aftonbladet dessutom redan ”dömd”. Så här skriver Aftonbladet på sin web-sida:

”Men efter uppgifterna om att han ska ha begått ett brott som har fängelse på straffskalan är det ingen som vill försvara den tidigare ministern”.

Nu ska han alltså ha ”begått ett brott” som dessutom ”har fängelse på straffskalan”. Som en liten fotnot nämner man visserligen att Moderaterna erbjudit stöd, eftersom han är medlem i partiet.

Lena Melin på Aftonbladet bör kanske fundera på att skicka sina medarbetare på de etik-kurser som även finns för journalister. Det kan i och för sig komma som en överraskning för Melin på grund av att ingen tidigare tycks ha gått några sådana på just Aftonbladet.

Om Aftonbladet har uppgifter om begångna brott som Littorin skulle ha begått borde det vara aktuellt för Aftonbladet att redovisa dessa. Annars är det bara snaskiga rykten som verkar komma från Socialdemokraternas partikansli.

Ett svar to “Aftonbladet fortsätter sin snaskiga kampanj. Lena Melin försöker rädda sin fläckade heder!”

  1. anne skåner Says:

    Vad då snaskig, om man köper sex, läs min blogg, spelar det ingen roll om man är hög eller låg. du menar att Anna ljuger och det tror inte jag. Lika lite som de 13 åriga flickorna i geijeraffären ljög när de sa att Fälldin var en av deras besökare. Palme dementerade statsrådens och politikernas inblandning av vilka skäl kan vi bara gissa. AB gav moderaterna och Littorin möjlighet att kommentera innan de släppte o jag tror inte AB i det här fallet skulle ha släppt denhär historien om den inte var tät..
    tillhör du den grupp som försvarar alliansen av egenpol skäl eller misstror du de kvinnor som ”servar maktens män”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: