Aftonbladet anklagar Littorin för en Rosengren!

Aftonbladet går i dag ut med nyheten att anledningen till Littorins avgång var: Sexköp. Han påstås ha köpt sex av en prostituerad kvinna 2006. För fyra år sedan (preskriptionstiden är för övrigt två år). 

Idag går Fredrik Reinfeldt ut och kommenterar Aftonbladets uppgifter. Han säger att Littorin har  förnekat anklagelsen, men ändå beslutat, med tanke på att han var svårt personligt utsatt  i en vårdnadstvist att avgå.

Lena Melin, som alltmer pressad av media envist hävdat att tidningen och hon har bevis för att brott har begåtts. Med fängelse som straff. Hon säger samtidigt att hon inte avser att utsätta Littorins minderåriga barn för ytterligare påringningar etc från Aftonbladets journalister.

Man tror i politiska kretsar att händelsen med Littorin inte ska utnyttjas av den rödgröna oppositionen. Detta var innan man hade hört Miljöpartiets Peter Eriksson uttala sin avsky för Littorin, Moderaterna och det inträffade i en intervju på TV4. Detta alltså utan att han hade en aning om anklagelsen var sann. (Han glömde gnälla på Littorins barn).

Till historien hör också att anledningen till att den prostituerade kvinnan valt att gå ut nu, några veckor innan valet med sin berättelse beror på rättegången mot polischefen. Skillnaden är väl i och för sig att polischefen hade begått våldtäkt. En skillnad som kan tyckas var en småsak för Melin. Inte heller tyckte Melin det var konstigt att hon inte hade tagit kontakt med tidningen förrän nu.

Baccus´ blog noterar att Aftonbladet ännu inte kommit med nyheten om hur mycket man betalat för intervjun. SEX-siffriga belopp säger ryktet. Kommer säkert imorgon.

Nu väntar Baccus´ blog på nya skrämmande avslöjanden om andra borgerliga politiker.

Annonser

Ett svar to “Aftonbladet anklagar Littorin för en Rosengren!”

  1. rospiggen Says:

    Glöm inte ”Gejeraffären” och LO:s bordellbesök

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: