Lena Melin ljuger – om sanningen ska fram!

Aftonbladets gamla reklamslogan kan vara dags att damma av. Aftonbladet – om sanningen ska fram.

För nu är det dags att Aftonbladet berättar hela sanningen. Om en story som verkar planterad. För nu backar ansvarig utgivare Lena Melin när media konfronterar henne med information som belastar henne med lögn. Både i den egna tidningen, som i övrig press, radio och TV.

Efter att gått igenom vad Aftonbladets ledarskribenter och övriga på tidningen skrivit om ”Littorin-Affären” vill Baccus´ blog dessutom påpeka att maken till smutsig valkampanj riktad mot Littorin och Alliansen har sällan skådats. Den ena efter den andra av AB:s LO-betalda ledarskribenter går ut i rena vendettaliknande skriverier där man inte bara försöker smutskasta Littorin och Fredrik Reinfeldt(?) utan dessutom gör det med rena förtalsmetoder.

Inte ens den prästvigda, av LO mångmiljonavlönade Helle Klein försöker sig på att hålla någon sorts anständig nivå. (Helle Klein är definitivt ingen bra representant för Svenska Kyrkan). 

Lena Melin menar att Littorin aldrig förnekat anklagelserna. Nu avslöjar tidningen Expressen att Littorins pressekreterare, redan samma dag som Aftonbladet konfonterade Littorin med storyn ringde upp nyhetschefen på AB och förnekade anklagelserna. Problemet för Lena Melin är att det finns ljudupptagning från samtalet. Dessutom förnekar Littorin att det skulle ligga någon som helst sanning i påståendet på Aftonbladets egen video. Ingenting av det har Lena Melin hört.

Det är dags för Aftonbladets ledning att berätta hela sanningen om ”Anna” och den påstådda sexköpsaffären. Är storyn planterad av oppositionen, det finns saker som pekar på det. Eller är det bara så att Aftonbladets reportrar och ledning är så enbarmligt korkade att man går på vad som helst.

Baccus´ blog noterar att det kan vara dags för lite rättning i leden hos Aftonbladet, om det är möjligt – om sanningen ska fram!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: