Rödgrönt valprospekt!

Den sista tiden har de Rödgröna presenterat sina valsatsningar.

 Socialdemokraterna tycker, att vad svenska folket behöver mest är en Butler i Tunnelbanan. Detta ska förmodligen kopplas till Miljöpartiets krav på införandet av snabbtåg. För hur skulle annars du som bor i Kiruna hinna till jobbet, om du samtidigt ska lämna in tvätten på tunnelbanestationen vid Odenplan i Stockholm.

Miljöpartiet vill anställa Clowner på landets alla äldreboenden. Enligt devisen: Ett gott skratt förlänger livet. Vilket förmodligen kommer att innebära att man kan spara in på sjukvårdskostnaderna.

Pensionärerna har, genom den socialdemokratiska organisationen PRO protesterat mot den skatt som inte finns, nämligen ”pensionärsskatten”. Vänsterpartiets Lars Ohly, den gamle kommunisten kom i dagens partiledarutfrågning i P1 med en snillrik lösning. Som inte kostar något. Man höjer skatten för de som arbetar. Visserligen sänker man inte samtidigt skatten  för pensionärerna som PRO har trott, men man har då, med ett snillrikt penndrag tagit bort ”pensionärsskatten”. Som inte finns, och som heller aldrig funnits.

Rödgrön politik när den är som allra bäst.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: