Lars Ohly: ”Vi ska samarbeta med Sverigedemokraterna”!

I dagens partiledardebatt i Sveriges Radios P1 lämnade Lars Ohly klart besked.

På en direkt fråga från Jan Björklund om de rödgröna var beredda att samarbeta med Sverigedemkraterna för att fälla en borgerlig regering svarade Lars Ohly JA.

Baccus´ blog har vid flera tillfällen hänvisat till den sanning som Mona Sahlin, Lars Ohly, Peter Eriksoon och Maria Wetterstrand försökt dölja för väljarna. Nämligen att de Rödgröna kan tänka sig att i riksdagen samarbeta med det främlingsfientliga och rasisitiska partiet Sverigedemokraterna.

Baccus´ blog noterar svaret från de Rödgröna.

Annonser

3 svar to “Lars Ohly: ”Vi ska samarbeta med Sverigedemokraterna”!”

 1. Angela Says:

  Efter som förfrågningar om Carl Schad, Anna Johansson valstrateg, kontiunerligt censureras om Carl Schad på politikerbloggen.se lägger av antingen Carl Schad eller Sveavägen jag kommentarerna för information.

  #Angela
  Your comment is awaiting moderation.
  2010-09-23 at 12:00

  Carl Schad, valledare i Västra Lundby för socialdemokraterna och därmed en offentlig person som flitigt skriver i debatten för socialdemokraternas nyliberala falang och EU-entusiastiska falang. På nätet kan jag läsa att du tillhör en s förening i Göteborg är född 1944 i det som sedan blev Östberlin och uppfostrad i sann Nationalsocialistisk anda genom organisationer som bland annat Stasi och den …Där slutar det?

  Hur du någon förklaring till de uppgifterna eller blir det en lika osammanhängande rappakalja som när du försöker förklara politiken och demokratin?

  #
  Angela says:
  Your comment is awaiting moderation.
  2010-09-23 at 13:16

  Jag kräver att få en utredning om Carl Schad, en förklaring av sossarna. Jag kräver att medierna nu utreder vem Schad är. Han är offentlig person, företrädare för s och valledare för partiet. Jag tolererar inte att man mörkar de uppgifter som finns. Jag tolerarer inte att jag censurereras så fort jag kräver upplysningar. Som medborgare har jag en demokratisk rättighet att få veta vilka de politiska företrädarna är.

  Det är mediernas skyldighet att granska Carl Schad!

  #
  Angela says:
  Your comment is awaiting moderation.
  2010-09-23 at 13:18

  Carl Schad, valledare i Västra Lundby för socialdemokraterna och därmed en offentlig person som flitigt skriver i debatten för socialdemokraternas nyliberala falang och EU-entusiastiska falang. På nätet kan jag läsa att du tillhör en s förening i Göteborg är född 1944 i det som sedan blev Östberlin och uppfostrad i sann Nationalsocialistisk anda genom organisationer som bland annat Stasi och den …Där slutar det?

  Jag kräver som medborgare att få veta vem Carl Schad är eftersom han är en offentlig person och företräder Socialdemokraterna som valledare och debattör!

  #

 2. Angela Says:

  Så Baccus om uppgifterna om Schad stämmer så ”samarbetar” s redan med kommunister (Stasi) och nationalsocialister (nazister).

 3. Per Albin Says:

  Angående Carl Schad

  http://www.politikerbloggen.se/2009/12/28/25171/

  Från mitt arkiv

  Carl Schad är född 1944 i det som sedan blev Östberlin och uppfostrad i sann Nationalsocialistisk anda genom organisationer som bland annat Stasi och den sovjetiske ledaren Stalins Sanningsministerium. Då är det inte att undra på att produkten har blivit som den nu har, när han fostrats under Walter Ulbricts fasta styre över DDR. Det var ju denne Ulbricht som lät uppföra Berlinmuren, för att få sina undersåtar kvar i det av mjölk och honung dignande kommunistiska paradiset DDR. 1968 gick Carl Schad med i SPD som betyder det Tyska socialistpartiet (Socialistpartei Deutchland). Det kanske inte är så konstigt att han är som han är. Han påminner mycket om en del Socialister som brukar debattera här på SN.

  http://sv.wikipedia.org/wiki/Walter_Ulbricht

  Den här kommentaren från mig har SN (Södermanlands Nyheter)
  fått lov att radera och själv har jag blivit JO – anmäld, för det jag skrivit. (JO har nog kastat anmälan i papperskorgen. Jag skrev ihop lite av vad jag visste och lite som jag gissade att det kunde vara. Han är född i Östberlin hösten 1944 och han gick med i SPD 1968, samma år som DDR deltog med pansartrupper till Sovjets ockupation av Tjeckoslovakien.
  Resten förutom Walter Ulbricht och hans mur, har jag bara fyllt i för att skapa en miljö kring personen, som i någon mån kanske anknyter till sanningen.Annars skulle han väl inte lägga ned så mycket tid på att få inlägget borttaget från Internet. Mina och Politikerbloggens inlägg skapade en så stor efterfrågan på min kommentar, så att det hamnade på första sidan angående Carl Schad på Internet. Mannen lär vara farlig att ha att göra med, så det är varför alla viker ned sig. Han bor i Göteborg och är f.d Civilingenjör och fanatisk flyktingförsvarare. Han har därför skaffat sig en bekantskapskrets, som kan förse honom med översättningar av hans texter till många och svåra språk, själv klarar han tyska, svenska, norska (där han har bott till och från)och engelska och kanske något mer språk. Han är naturligtvis intelligent men mycket röd och det förklarar väl en del av det han sysslar med. Han hade en blogg, till vilken jag har hänvisat och kan möjligtvis hitta länken till bland mina skickade mail, men jag tror han nu har lagt ned sin Blogg, i vilket han som en sinnessjuk försöker hitta på olika hemskheter om Alliansregeringen, som han givetvis hatar. Kanske är han eller blev han sinnessjuk något tag. Det är dock inte säkert att det var politikerbloggen som plockade bort dina kommentarer, han var likt Direktörn Penningkrös väldigt duktig på att få andra spärrade. Vill du ha kontakt i ämnet maila solvarmt@telia.com
  Mvh Per Albin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: