Miljöpartiet mörkar tänkbart samarbete med SD!

Peter Eriksson, den något trumpne kompanjonen till den så glittrande glada Maria Wetterstrand har kastat sig ut på djupt vatten igen. Och utan badring dessutom.

Nu fortsätter han att försöka få väljarna att tro på att Alliansen ska samarbeta med SD. Trots att Fredrik Reinfeldt vid upprepafe tillfällen sagt det motsatta.

Bakgrunden är att Fredrik Reinfeldt sagt att han anser att det block som blir störst ska bilda regering. Detta innebär att om Alliansen blir större än de Rödgröna ska alltså Alliansen sitta kvar i regringsställning. Alltså även om SD skulle få en så kallad våmästarroll.

Men för att fälla en sådan regering krävs att Mona Sahlins Rödgröna block lierar sig med Sverigedemokraterna. Den sanningen vill för allt i världen inte de Rödgröna ska förstås av väljarna.

Så det är precis tvärtom, Peter Erikssson. Den som tvingas samarbeta med Sverigedemokraterna blir det Rödgröna blocket. Helt enligt konstitutionen dessutom.

Läs mer om hur Peter Eriksson försöker föra väljarna bakom ljuset:

http://www.dn.se/nyheter/valet2010/mp-sprakror-reinfeldt-ger-sd-maktposition-1.1168422

Annonser

Ett svar to “Miljöpartiet mörkar tänkbart samarbete med SD!”

  1. Claes Says:

    Det ironiska i det hela är att om man verkligen tror att Alliansen skulle samarbeta med SD framför MP, så borde alla som är oroliga för SD-inflytande rösta på Alliansen. Då riskerar man ju inta att RödGröna bildar minoritetsregering och Allians-SD fäller dem, eller tvingar in en borgerlig budget.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: