Ylva Johan(s)son ljuger igen!

För en tid sedan avslöjades hur Ylva Johansson bjöd in Sveriggedemokraterna till överläggningar i Arbetsmarknadsutskottet. Det gällde då frågan om deltidsanställdas a-kasseförmåner. Hon förnekade att hon bjudit in SD, trots övertygande bevisning att så var fallet.

(Nu tycker faktiskt Baccus´ Blog att det är dags att Socialdemokraterna bestämmer sig för att tala sanning, och berätta för sina väljare att man samarbetar med Nazisterna i Riksdagen.)

Allianspartierna ansåg att kostnaderna skulle bli för höga, något som avvisades av S+V+MP+SD.

När S+V+MP+SD fick klart för sig att Allianspartierna hade påbörjat en utredning om kostnaderna, för ett sådant förslag från oppositionen, genom Regeringskansliets utredningstjänst beställde man snabbt en egen utredning från Riksdagens utredningstjänst.

De båda utredningarna redovisades samtidigt och det visade sig att Allianspartierna hade rätt och att förslaget skulle kosta skattebetalarna åtskilliga miljarder.

Ylva Johansson gick då åter ut i media och menade att deras utredning inte alls handlade om detta, utan något helt annat. Vad, kunde hon inte berätta. YLVA JOHANSSON LJÖG IGEN!

Baccus´ Blog noterar lögnerna från Ylva Johan(s)son och undrar när Johult ska kommentera. Eller väntar han fortfarande på att få rabatt på sin turkiska dry martini.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: