Aftonbladets Karin Pettersson blandar och ger!

I dagens Aftonblad – om sanningen ska fram kritiserar Karin Pettersson Moderaterna för att de kommer att offentliggöra alla bidrag över 20.000 kr från privatpersoner. Samtidigt kritiserar hon Villaägrna som i en kampanj för sin intressegrupp gynnar Moderaterna.

Vad Karin Pettersson blir bekymrad över är att den moderate partisekreteraren samtidigt vill att Socialdemokraterna ska redovisa det bidrag som LO ger Socialdemokraterna i form av gratis utnyttjad arbetskraft i form av fackens valarbetare. Karin Pettersson hänvisar till föreningsfriheten och att alla ska få organisera sig och i vilket syfte. Så här skriver hon:

”I Sverige råder föreningsfrihet, en rättighet reglerad i grundlagen.

Tanken är att människor själva ska få välja om, hur och var de ska organisera sig, och i vilket syfte. Detta är en rättighet som Moderaterna i andra sammanhang värnar om.”

Men Karin Pettersson, gäller inte samma för Socialdemokraterna som du menar ska gälla för Moderaterna. Eller är det så att ni Socialdemokrater inte har riktigt torrt på fötterna när det gäller bidragen från LO. Men det är ju klart, med tanke på att Aftonbladets ledarredaktion avlönas av LO-medlemmarna kanske Karin Pettersson inlägg i debatten inte är konstigt. Man sågar inte av den gren man sitter på.

Aftonbladet hade tidigare en slogan – Om sanningen ska fram – som man idag har tagit bort. Baccus´ blog noterar detta som det enda sanna som Aftonbladet gjort på länge.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: