Först nu förstår de Rödgröna och SD följderna av sina beslut! Backar från besparingsmål!

Oppositionen, bestående av Socialdemokraterna, Vänstern och Miljöpartiet tillsammans med det främlingsfientliga partiet Sverigedemokraterna har först idag kommit fram till att det förslag som de drev igenom i Riksdagen för en tid sedan var fel.

Det gäller besparingarna i Regeringskansliet. Där ville man först att Regeringen skulle spara 600 miljoner, men efter överläggningar lyckades Regeringen få till stånd en sänkning till hälften, 300 miljoner. Förslaget röstades igenom i Riksdagen av de Rödgröna tillsammans med Sverigedemokraterna – de Rödgrönas nya samarbetspartner. Allianspartierna röstade mot, men blev överkörda.

När Oppositionen nu fått klart för sig konsekvenserna av vad de gjort går Urban Ahlin ut i media och vill att man ska sätta sig ner med Regeringen för att diskutera en ytterligare neddragning av sparmålet.

Baccus´ Blog undrar vad i hela friden man sysslar med inom oppositionen. Är det de här personerna som tycker att de ska regera landet efter valet 2014? Och vad hade hänt om Oppositionen röstat igenom 600 miljoners besparing.

Baccus´ Blog noterar oppositionens mycket udda sätt att visa sin regeringsduglighet.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: